Events

In de afgelopen jaren heb ik uitgebreide ervaring opgedaan met de organisatie en productie van events. Dat zowel in het RC vliegen als daarbuiten.

Als Voorzitter van EMCR Rozenburg organiseer ik jaarlijks 3 à 4 events (tot nu toe heb ik voor en met de EMCR 5x een Internationale Modelvliegshow, 4x een Kids Can Fly en 4x demo’s op het dorpsplein tijdens Koningsdag mogen verzorgen) en was ik één van de drijvende krachten achter de werkgroep “organisatie evenementen” binnen het overkoepelend orgaan KNVvL (Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtsport).

Als Centrummanager in Delft was ik betrokken bij alle events in de Delftse binnenstad. Denk daarbij aan Taptoe Delft, Delft Serveert, Jazz Festival Delft, Blues Festival Delft, Delft Chamber Music Festival, Owee, Ted-Ex Delft, Sinterklaas intocht, Varend Corso, diverse events ism TU Delft.
Zelf was ik coördinator voor de Delftse Kerstmarkt, bracht ik partijen samen in Delft Verbindt, organiseerde ik 1 van de 3 jaarlijkse ondernemersevents (Zomerbarbecue), en was ik verantwoordelijk voor activiteiten in het Techniekjaar 2016, en Technieketalages 2017.

Ik geloof in het samenbrengen van mensen, en in samenwerking grootse dingen bereiken. Ik heb een talent voor het betrekken van partijen en het aan boord brengen van partijen, waarbij ik me steeds richt op zowel programma-inhoudelijke en financiële samenwerking. In de uitvoering zoek ik graag de samenwerking met ervaren evenementorganisatoren en event-marketeers. Onder mijn coördinatie komen zo ieders vaardigheden het meest tot hun recht.

Wil je weten wat ik voor jou evenement kan betekenen? Neem dan contact met me op!