© ivormatie //


Tandemsprong
reportage - cadeaubonnen - kosten

Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om uit een vliegtuig dat perfect in orde is te springen, om met een snelheid van 200 km/u naar beneden te suizen, en daarna veilig naar de landingsplaats te zweven onder een parachute? De tandemsprong (of duosprong) is de snelste en eenvoudigste manier om deze opwindende sport te ervaren.

Na een uitleg van ongeveer 10 minuten word je vastgehaakt aan een zeer ervaren instructeur (tandemmaster). Samen met deze tandemmaster word je door één van de vliegtuigen van het paracentrum in een kwartier naar een hoogte van ca. 3000 meter gebracht, een rondvlucht dat een staartje zal krijgen!

Wanneer de deur opent zal je waarschijnlijk wat spanning voelen, maar iedereen die al een keer een sprong gemaakt heeft zal je kunnen vertellen dat dit niet lang duurt. Eens je het vliegtuig verlaten hebt maakt deze spanning plaats voor een overweldigend gevoel van vrijheid.

Na een vrije val van een halve minuut opent je tandemmaster het valscherm, en alles rond je wordt stil. Veel tijd om na te denken over de vrije val is er niet, want op 1500 meter kan je niet anders dan genieten van het uitzicht. In 5 tot 8 minuten zweef je samen naar de grond, waarbij het zelfs mogelijk is om te helpen bij het sturen van de parachute. Uiteindelijk wordt er een zachte landing gemaakt bij familie, vrienden en andere toeschouwers.

Bestel hier een Tandemsprong

terug naar boven

Foto & Video Reportage
Voor de meeste mensen is de tandemsprong één van de ervaringen die hen het ganse leven zal bijblijven. Om van dit mooie moment samen met vrienden of familie na te genieten is het mogelijk om een foto- en/of videoreportage te maken van je sprong. Een cameraman zal de hele ervaring van voorbereiding tot landing op gevoelige plaat vastleggen. In de vrije val zie je de cameraman op een meter afstand voor je vallen, wat op zich al een mooie ervaring is.
De videoreportage, voorzien van gepaste muziek, neem je al een half uurtje na de sprong mee naar huis op DVD.

De foto/video reportage kan je bestellen via het bestelformulier.

terug naar boven

Cadeaubonnen
Wil je deze belevenis cadeau doen aan een ander? Dat kan !! Met een Tandemsprong cadeaubon geef je iemand de sprong van zijn leven!
Je kunt nu on-line een cadeaubon bestellen. Hiervoor dien je het bestelformulier in te vullen. Na verzending van je bestelling dien je zelf het verschuldigde bedrag over te maken op ons bankrekeningnummer. Na ontvangst van je betaling wordt de cadeaubon toegezonden. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer twee weken.

Bestel hier een Cadeaubon

terug naar boven

Kosten
De kosten van een tandemsprong zijn € 209,-.

Foto en video opnamen van de gehele sprong met reservering kosten € 95,-. Zonder reservering betaalt u € 115,-.

terug naar boven


exit
tandem
landing
Tom
geland